زرز تهیه کروسان مرغ ; ایی جدید و جذاب



این روزها که بیشتر از هر زمان دیگری در خانه کارکردن انواع وعده های غذایی است و هر بار یکی از اعضای خانواده مسئول درستکردن غذا می شود، می توان غذاهای جدید را هم امتحان کرد. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بی‌نظیری دارد و در عین حال به راحتی هم پخته می‌شو.

مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان:

رد گندم: دو و نیم پیمانه

بیکینگ پودر: و نیم قاشق چایخوری

نمک: نصف چایخوری

:ره: گرم

:امه: یک پیمانه

مواد لازم برای داخل کروسان:

فیله مرغ: عدد

سیبزمینی: ۱ عدد

زیاز خرد شده: یک عدد

هویج: یک عدد

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم

جعفری: ۲ قاشق غذاخوری

:ره: به مقدار کم

رده تخم مرغ: عدد

رز تهیه و دستور پخت:

. در یک ظرف آرد ، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید. ره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط خرده نان شود. امه را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و ۱۵ دقیقه استراحت کند.

. برای تهیه مواد داخل کروسان، در یک تابه کره را ذوب کنید. سیبزمینی و هویج را تفت دهید تا کمی پخته شوند. مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای، سیر، پاپریکا، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید. سپس جعفری را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.

. فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.

. بعد از اقامت؛ خمیر را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو قسمت توپ شکل تقسیم کنید. یکی از خمیرها را برداشته و با وردنه صاف کنید و به صورت مثلثی برش دهید. یا می‌توان پیتزا را به ۸ قسمت تقسیم کرد.

. یکی از مثلثها را برداشته و با وردنه باز کنید تا آن را کمی بزرگتر کنید. قطر حدود ۲ میلی‌متر شود.

. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن را تا نوک مثلث رول کنید. سپس گوشه راست و چپ را کمی خم کنید.

. کروسانها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن تخم‌مرغ هم‌زده مالیده و کنجد بپاشید.

. سینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا رنگ آن طلایی شود.

منبع: ایرنا


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم