زرز تهیه سالاد یونانی با سس مخصوص


فراروـ سالادها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش‌رو هستند اما از آن‌ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توان به عنوان غذای اصلی نیز استفاده کرد. سالادها از ترکیبات مختلف همراه با چاشنی هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و … تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و می توانند علاوه بر سبزیجات از مواد غذایی مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، نیر و … نیز به آن‌ها اضافه می‌شود که در این ارزش غذایی بیش‌تر می‌شود و می‌توان به آن غذا داد.

به گزارش فرارو سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای سرد است که در تهیه آن از سبزیجات پرخاصیتی مانند فلفل دلمه ای و گوجه گیلاسی استفاده می شود و ترکیب این سبزیجات با نخود پخته است، پنیر فتا و سس مخصوص این سالاد طعم بینظیری را به وجود می آورد که پیشنهاد می کنیم حتما آن را داشته باشید. در منزل تهیه و نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد یونانی رنگارنگ و خوشمزه همراه با دستور تهیه سس مخصوص این سالاد ش شک

مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی

:یار: عدد
وجه گیلاسی: لیوان
فلفل دلمه‌ای رنگی (قرمز یا زرد): ۱ عدد
یاز قرمز: عدد
نخود پخته: لیوان
یتون سبز یا سیاه: نصف لیوان
نیر فتا: نصف لیوان

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سالاد یونانی

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
ماست یونانی یا ماست هم زده: یک سوم لیوان
:بلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
سیر تازه: حبه
شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای از سبزیجات پر خاصیت است که مصرف آن به همه افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفلهای به دلیل مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی می شود و همچنین برای درمان کمخونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و نیز رفع یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیرشان دارند، مواد هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد. بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود داشته باشد، نر است. تخم کمتری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده که بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند. هنگام خرید فلفل دلمه‌ای به این نکته توجه داشته باشید: فلفل دلمه‌ای را بردارید و کنار گوش‌تان تکا. اگر صدای تکان خوردن تخم‌ها از داخل آن نیامد. یعنی فلفل دلمه‌ای تازه است.

نکات مربوط به پنیر فتا

نیر فتا

در گذشته از پنیر منحصراً در سفره صبحانه استفاده می‌شد. اما امروز پنیر در تهیه و پخت انواع غذاها کاربرد دارد. نیر فتا (رسیده در آب نمک) یکی از انواع پنیراست که ریشه یونانی دارد و در ظاهر به پنیر لیقوان ش. ارزش غذایی اینیر بسیار بالاست که شامل پنج کلسیم و ویتامین‌های گروه B می‌شود. این پنیر نسبتاً شور است، به همین دلیل توصیه می‌شود در اضافه کردن نمک به غذایی که پنیر فتا دارد د.

نکات مربوط به زیتون

یتون

زیتون یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین خوردنی‌های همراه غذاست که لذت خوردن را با می‌کنن. یتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین آ می‌توان سلامتی چشم و بینایی را بهبود بخشید. برخی از مطالعات نشان داده است که خوردن زیتون باعث سیاهی تسکین برخی دردها در مفاصل می‌شود. یتون سیاه حاوی برخی از ویژگی‌های ضد قوی است که می‌تواند از بیماری‌های درمانی پیشگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم می‌توان به تنظیم سطح قند خون کمک کند.

که با برخی از خواص زیتون بسیار شدید، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید اگر زیتونی که خریده است.
همه انواع زیتون‌ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن‌ها در چندباره آن‌ها با آب است. یعنی این زیتون‌ها را سه تا چهار بار باید بشویید. بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. از اینکه تلخی زیتون‌ها از بین رفت، دوباره آن‌ها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست. سپس روی زیتون‌ها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گل‌پر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگهداری کنید.

زرز تهیه سالاد یونانی

سالاد یونانی

ـ برای شروع کار خیارها را خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. گوجه گیلاسی ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و همراه با پیاز قرمز خرد شده، فلفل دلمه های خرد شده، نخود پخته، زیتون خرد شده و پنیر فتا که به صورت مکعبی برش زده شده، به کاسه سالاد اضافه کنید.

ـ داخل یک کاسه دیگر ماست یونانی و آبلیمو را بریزید و خوب هم بازید تا کمی رقیق شود. سپس روغن زیتون، آبلیمو، سیر رنده شده، خشک و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با هم اضافه کنید. این سس را نیم ساعت در یخچال تا مزه ها باهم مخلوط می شوند. سپس ده دقیقه قبل از سرو به کاسه سالاد اضافه کنید. سالاد را به آرامی و با کمک دو قاشق هم بزنید و خوب زیر و رو کنید تا همه مواد سالاد را به سس آغشته شون کنید. نوش جان


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم