رز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی ؛ دلبرِ همیشه جذاب


مجله دیجی کالا – مریم ابراهیمی: زرشک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. ای محبوبی که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی زعفران، زرشک و برنج ایرا. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما یاد بدهیم.

در تهیه‌ی مرغ برای زرشک پلو نسبت به سلیقه می‌توانم از سینه، فیله یا ران مرغ استفاده کنم. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ باشد و در کنار مرغ یا به صورت جداگانه سرو شود. رشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه می کنند و برای اینکه برنج خوب را بکشند، آن را آک می کنند.

طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فنهایی که ما به شما یاد میدهیم، می توانید آن را خوشمزه تر و مجلسیتر تهیه کنید و دل همه را به دست بیاورید.

مواد لازم برای ۳ نفر

  • ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ تکه
  • بت پرتقال: پیمانه
  • عفران دم کرده: به میزان لازم
  • یاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
  • کرشک: سه چهارم پیمان
  • لال پرتقال شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
  • زیاز: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد
  • :ره: گرم
  • ردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان لازم

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

زرز تهیه

. در یک ماه آب یک عدد هل و دو عدد برگ بو بندازید و بعد از جوش آمدن، تکه های مرغ را در آن ش قآ. سپس مرغ‌ها را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از خشک شدن مرغ‌ها، آن‌ها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید.

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

. کمانی که مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و دو سوم پیاز را در تابه تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌های رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.

بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

. بعد از تفت دادن، رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی از زعفران دم کرده را اضافه کنید. میزان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ آرام به جوش بیاید.

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

. بعد از جوش آمدن سس، مرغ ها را در آن قرار دهید و نیمی از خلال پرتقال را روی آن ها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت با درب بسته و حرارت کم بپزد تا خوب جا بیفتد.

نکته: ساعت آخر پخت قسمت گوشتی مرغ‌ها به سمت کف تابه باشند.

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

. در زمانی که مرغ در حال پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با ه. وقتی پیاز طلایی شد، زرشک‌ها که از ۱۵ دقیقه قبل در آب خنک خیس کرده‌اید، آبکشی کرده و سپس به پیاز آهسته بروید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشک‌ها اضافه کنید و با هم تفت دهید.

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پست و زعفران را به زرشک اضافه کنید و مخلوط کنید. کمانی که برنج آماده شد، یک کفگیر از برنج را با زرشک و خلال مخلوط کنید تا بعد از کشیدن برنج سفید.

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

. وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن انداخت، کاملاً پخته و جا افتاده است.

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

. نوش جان.

رز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم