آنچه ژاپنی ها می خورند؛ از جیرجیرک تا رتیل گورخری


فرارو- حشرات از دیرباز در رژیم غذایی شهروندان ژاپنی در ژاپن مورد استفاده قرار می گرفته است و اکنون بازار رو به رشدی هستند. فروشندگان حشرات می گویند که دلیل مصرف حشرات در ژاپن به دلیل مزایای تغذیه ای و زیست محیطی فراوان و همچنین این واقعیت است که حشرات سرشار از پروتئین هستند.

به گزارش فرارو به نقل از دویچه وله; طرفدار حشره خوار Shuichi Ochiyama چندین کتاب آشپزی با دستورالعمل هایی مانند سوشی مبتنی بر حشرات منتشر کرده است. وی از مردم خواست نگران غذاهایی که با حشرات تهیه می شود نباشند. او اشاره می کند که حشرات غذاهای متعادل و سالمی را برای نسل های مختلف انسان فراهم کرده اند. با افزایش تنوع حشرات در منوی رستوران های ژاپنی، پیام آنها ممکن است برای عموم مردم دلپذیرتر و پذیرفته شود.

ژاپن سابقه طولانی در مصرف حشرات دارد. جیرجیرک سرخ شده یا شکر به عنوان میان وعده در بسیاری از مناطق روستایی ژاپن به کودکان فروخته می شود. با این حال، شرکت ها اکنون در حال توسعه پرورش حشرات در مقیاس بزرگ و بازاریابی آن بر اساس ارزش غذایی بالا و مزایای زیست محیطی هستند.

در سراسر ژاپن، فروشگاه های تخصصی انواع غذاها را می فروشند از عنکبوت گرفته تا جیرجیرک، شپشک و زنجیر (حشره ملخ) وجود دارد. در همین حال، رستوران ها با قرار دادن اشکالات در منوی خود به عنوان آیتم های انتخابی، رویدادهای تبلیغاتی را تبلیغ می کنند.

Crickets یک شرکت فناوری غذایی است که در سال 2019 توسط تاکاهیتو واتانابه، استاد زیست‌شناسی در دانشگاه توکوشیما تأسیس شد تا جیرجیرک‌ها را پرورش دهد و آنها را به غذا تبدیل کند.

این شرکت خاطرنشان می کند که فلسفه آن ایجاد یک “هماهنگی جدید” است که به حل مشکل ضایعات پروتئینی، ایجاد یک چرخه غذایی جهانی و ارائه غذاهای سالم کمک می کند.

فومیا آکوبو، سخنگوی شرکت به دویچه وله گفت:جیرجیرک آنها برای مدت طولانی در ژاپن فروخته می شدند و منبع غذایی مهم و مفیدی به حساب می آیند. پرورش جیرجیرک آسیبی به محیط زیست نمی زند زیرا به زمین، آب و مواد خام بسیار کمی نیاز دارد، در حالی که نرخ تبدیل خوراک بسیار بهتری نسبت به دام هایی مانند گاو، طیور یا خوک دارد.»

آئوکوبو می‌گوید آتنایی و تیمش در حال انجام تحقیقاتی برای تعیین ارزش غذایی دقیق جیرجیرک‌ها و بهترین راه‌ها برای ترکیب آن‌ها در زنجیره غذایی انسان هستند. با این حال، بسیاری از این داده ها اکنون راز کاملاً محافظت شده شرکت است.

تحقیقات نشان داده است که جیرجیرک سرشار از کلسیم، منیزیم، روی، آهن، ویتامین ها و فیبر غذایی است. علاوه بر این، جیرجیرک ها را می توان به لوازم آرایشی، مراقبت های بهداشتی، دارویی و کود تبدیل کرد.

Aokobo می‌گوید: «ما در حال حاضر در حال تبدیل جیرجیرک به روغن‌ها و پودرهایی هستیم که می‌توان از آنها در آشپزی، تهیه کلوچه، پودر کاری و سایر غذاها استفاده کرد و در حال برنامه‌ریزی برای گسترش تحقیقات خود در این زمینه هستیم. ما در آینده حشرات دیگری هستیم.»

ارزان و سازگار با محیط زیست

رستوران Take Noku توکیو رویدادهای مزه حشرات را برگزار می کند. ریوتا میتسواشی، که بر توسعه شرکت نظارت می‌کند، گفت: “در سال‌های اخیر ما شاهد افزایش زیادی در علاقه مردم به حشرات به عنوان غذا بوده‌ایم. مردم مشتاق هستند چیزهای مختلف و غیرعادی را امتحان کنند.”. جیرجیرک و ملخ برای بسیاری از مردم آشنا هستند، اما ما کرم ابریشم و عنکبوت زیادی را نیز به عنوان غذا می فروشیم.

میتسووشی می گوید حشره مورد علاقه او لارو زنبور عسل است به طور سنتی در شهرهای کوهستانی مرکز ژاپن در ماه های پاییز با سوپ میسو، زنجبیل آسیاب شده و بادام زمینی تهیه می شود.

میتسووشی می گوید که او طرفدار رتیل های خوراکی گورخری نیست چون شخصاً از عنکبوت می ترسد. این تضمین می کند که مشتریان این فروشگاه از همه سنین و جنسیت ها ماجراجوترین هستند.

“مهم ترین پیامی که ما باید به مشتریان خود منتقل کنیم این است که غذایی که می فروشیم واقعا طعم عالی دارد. می توانیم به مردم بگوییم که خرید آن ارزان است، سازگار با محیط زیست و سالم است، اما اگر مردم بسیار باشند” آنها نگران هستند. در مورد طعم، آنها آن را نمی خرند.”

سایر شرکت ها در ژاپن نیز به دنبال محصولات غذایی مبتنی بر حشرات هستند. نانوایی پاسکو در ابتدا فروش کیت های خانگی با آرد تهیه شده از جیرجیرک های آسیاب شده را آغاز کرد و در حال حاضر طیف وسیعی از مواد غذایی برای کرم ابریشم را با نام تجاری سیلک تولید می کند.

در شهر جنوبی کوماموتو، یک دستگاه فروش محصولات از پیش پخته شده توجه ها را به خود جلب کرده است و سوسک های غواصی ژاپنی، شفیره حشرات و سوسک های کرگدن ژاپنی را به عنوان پیش غذا به فروش می رساند. برای علاقه مندان به طعم شیرین برخی از محصولات دستگاه با شکلات پوشانده می شود.

طرفدار حشره خوار Shuichi Ochiyama چندین کتاب آشپزی با دستورالعمل هایی مانند سوشی مبتنی بر حشرات منتشر کرده است. وی از مردم خواست نگران غذاهایی که با حشرات تهیه می شود نباشند.

او اشاره می کند که حشرات غذاهای متعادل و سالمی را برای نسل های مختلف انسان فراهم کرده اند. با افزایش تنوع حشرات در منوی رستوران های ژاپنی، پیام آنها ممکن است برای عموم مردم دلپذیرتر و پذیرفته شود.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم